sreda, 10. december 2008

Ne maram več telefonskega imenika

NutriMax - najboljši vir "Molekule ljubezni" je elektronsko sporočilo, ki sem ga prejela kot registriran brezplačni uporabnik telefonskega imenika. Sicer ni prvo, ki me je znerviralo in mi vzpodbudilo željo po odjavi.

A me je vedno ustavilo naslednje opozorilo.

Odjave: Od prejemanja oglasnih sporočil se lahko odjavite. Odjavo lahko uredite v nastavitvah na spletni strani http://tis.telekom.si. Brezplačno registrirani uporabniki se boste z odjavo od prejemanja oglasnih sporočil odjavili tudi od brezplačne uporabe razširjenega dostopa do spletnega imenika tis.telekom.si.



Se grem takoj odjavit, samo ne najdem točno kje, ker na tej strani, kjer piše da lahko uredim odjavo http://tis.telekom.si/ mi tega ne uspe najti. Pogrešam kakšen bolj prijazen način odjave, kjer klikneš, te vrže na eno stran in potrdiš odjavo.


Nauk: nič ni zastonj, če ne drugega pa trpi psiha ob prebiranju vsesorte third party reklam. In potem vagamo ali se splača odjaviti ali ne, saj potem zgubim ugodnosti. In se odločim da kar je preveč je pa preveč in se res želim odjaviti. Ampak potem pa ne najdem kako in kje in potem počasi obupam. Do naslednjič. In scenarij se ponovi.